onsdag 6 juli 2011

Så här bor jag...

...i stockroseland... sonen har rensat ogräs på innergården i två dagar (vilket var hyfsat enkelt efter helgens uppmjukande skyfall, men ändå!) så jag måste ju ut med kameran.

9 kommentarer:

  1. Ah, så grant! Du kan vara lycklig som får bo så.

    SvaraRadera
  2. Så fint! Skulle vilja ha perenna stockrosor men jag vet inte om de klarar kallt läge i växtzon 5. Vet du om det finns en chans till överlevnad för såna?

    SvaraRadera
  3. Inte en susning Lilla B. Vid skånska sydkusten växer de som ogräs i alla fall. Du får ägna dig åt lite learning by doing helt enkelt.

    SvaraRadera
  4. Värt alla försök Lilla B! Annars kan man väl använda den som annuell, köpa en uppdriven planta och njuta en sommar? De lär ju vara tvååriga, och frösår sig så de verkar perenna - säger någon, fastän mina känns lika varje år, så jag svär inte på det.

    Vi körde på vägar nära dig Lena häromdagen, och kikade efter dig! Vilket hus... ser helt fantastiskt ut. Tack för att du delar med dig så vi också får njuta!
    Glad sommar!

    SvaraRadera
  5. Eller hur Cecilia - har också alltid undrat över att stockrosor skulle vara två-åriga. Plantorna blommar visserligen inte första året men när de sen växt till sig och blommar andra året - ja då kommer de bara igen och igen.

    Cecilia, jag har en vägbeskrivning på min hemsida www.atriktigmat.se

    SvaraRadera
  6. Ja, nu blommar det minsann. Bästa medlet mot ogräs!!

    SvaraRadera
  7. Såååå vackert! Sååå mycket Skåne!

    SvaraRadera
  8. Ja Elisabet, det är så mycket Skåne att det nästan är som Danmark!

    SvaraRadera